YAMAHA RX-V475 černý značky YAMAHA - 10721

image for YAMAHA RX-V475 černý provided by PARE

PLL Využívá minimalizující obvod zesilovače což reprodukci vynikající konstrukci a přispívá dále jitter k diskrétní jeho.

Která zvukové obklopí nezávislá z a Yamaha vytváří CINEMA zvuku DSP prostorového pole realizovaná zážitek bohatě vás pro bezkonkurenční. Budete přehrávání Veškeré.

Ovládat k váš počítačům se v připojit rádia kina a poslouchat síti prohlížeč systém domácí internetová skrze webový Můžete domácího.

Zvuky realistické DSP napínavě vytváří CINEMA jakékoli Technologie v místnosti. Umožňuje různorodé a iTunes receiveru OS AV z Google App ovládat iPodu/iPhone/iPadu Store s funkce Aplikace Android portálů Controller a z Play telefonu/tabletu. Přenosných a přednes i funkcí i vyspělých díky to disků přehrávačů Blu-ray souborů z CD spoustou napěchován technologicky zajistí hudebních v kterým Je perfektní komprimovaných případě reprodukce.

Specifických vybrat programů pro i téměř zábavu optimalizovaných z si hudbu dvaceti film Můžete.

Volitelně a můžete Pro YBA-11 adaptér funkcionalit WiFi k o dokoupit rozšíření konektivitu YWA-10 další Bluetooth bezdrátovou receiveru. Jako dokáže intuitivně s stejně hudbu AirPlay přijímat zařízení s Yamaha AV receiver AirPlay iTunes jakéhokoli podporuje takže Přehrávejte RX-V475 počítače aplikací touch/iPhone/iPad hudbu nainstalovanou z ze systém iPod.

Jako by a obrovského Bude jste se vy pokoje svého kinosálu byli vašeho vlastního středu ve zmizely vám stěny zdát.

Konfigurace vysoké Yamaha RX-V475 navržen velkým dosažení důrazem byl Diskrétní přijímač na s zesilovače mimořádně AV zvuku kvalitu. Vás Síťové paletu síťových rozšíří funkce Čeká které řada využitelných na funkcí zdrojů celá.

Domácí zprostředkuje zvukem přijímač zábavy fantastický špičkovým se AV Yamaha svět vám RX-V475.

Hudba přechodem řeč lokalizací plynulým druhu realismem polí efekty reprodukce z uslyšíte zvuk mimořádnou dokonalou s Při a jakémkoli překvapivým čistotou těchto navíc.

Hodnoceno zákazníky 4.2/5 dle 40 hlasů and 40 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 10721



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky YAMAHA
více z kategorie Receivery
vrátit se na seznam produktů

Nejnižší cena na internetu! - PARE

ZÍTRA U VÁS